+46730729391

Blog (swe)

Pontus Orre, photographer

OS dag 3

Dagen började vid 8-tiden med frukost på hotellet vid Copacabana för att sedan ta en av de bekväma mediabussarna upp till OS-området Barra(FYI: uttalas Baha). Väl där hämtade vi ut det intressanta presskitet. Oftast innehåller detta nån lokal produkt från orten, kanske en keps som man aldrig använder och alltid tre kilo foldrar, broschyrer osv. Men IOK har verkligen tänkt till i år. Se bilden nedan. Utöver det hämtades den inte så snygga med ack så viktiga, fotovästen ut på MPC, main media center. Utan den kommer man inte in till fotopositionerna på de olika arenorna. 

Gjorde du bara detta, undrar ni säkert? Nej, vi gjorde den här grejen om en favela som fått flytta på sig till förmån för ett gigantiskt OS-område.

Pontus OrreComment