+46730729391

Blog (swe)

Pontus Orre, photographer

OS dag 7

Åh, Rugby sevens, det åker vi på, sa vi! Den nya OS-grenen där man spelar med 7 spelare istället för 15 som i vanlig rugby. Matcherna är också kortare, 2x7 min. Idag tränade franska herrar och Spaniens damlag. De franska herrarnas coach ville inte alls att jag skulle plåta. - You know, we need to win, var svaret. Jahopp, nä men en fotograf som plåtar träningen helt oskyldigt till ett reportage som ska förklara eran sport. Ja, FARLIGT! Det blev spanska laget och de var väldigt bra att jobba med.  Efter det till Deodoro, utanför Rio. Här kommer hästsporterna avgöras under OS. Sara Algotsson Ostholt tränade för första gången i Deodoro. Jag träffade fotochefen för hästtävlingarna. Trevlig fransk kvinna som letade upp mig under träningen och presenterade sig. Aldrig hänt förut. Hon ligger just nu på ++++. Fixar hon shuttle med golfbil runt på det stora området så kan det höjas. Här nedan följer bilder från rugbyn och hästarna i Deodoro. 

Pontus Orre1 Comment