+46730729391

Blog (swe)

Pontus Orre, photographer

OS dag 26

Området Deodoro är ett av flera "clusters" där os-tävlingarna går. Det är ett militärområde och i de lite mer bergiga delen körs mountainbiken. Här i de konstgjorda favelabyggnaderna har militären tidigare övat. Nu är det mer en häftig bakgrund tillsammans med ringarna under tävlingarna. 

Området Deodoro är ett av flera "clusters" där os-tävlingarna går. Det är ett militärområde och i de lite mer bergiga delen körs mountainbiken. Här i de konstgjorda favelabyggnaderna har militären tidigare övat. Nu är det mer en häftig bakgrund tillsammans med ringarna under tävlingarna. 

Så, till dagens tävling! Jenny Rissveds kom till OS med finfina resultat i bagaget. Etta på VM och formen höll tydligen i sig. I mål och en guldmedalj väntade vid prisceremonin. Så här blev bilderna från dagen. 

Pontus OrreComment