+46730729391

Blog (swe)

Pontus Orre, photographer

Miraklet

När uppdraget är: "åk till Frankrike och gör Zlatans avtryck i landet" och du vet att det enda tillfället du får med Zlatan på riktigt är via ett 400 mm objektiv och 90 minuter på fotbollsplanen... Inför EM förra året åkte jag och reporter Petra ner i maj för att prata med alla möjliga människor, förutom Zlatan själv då, om vilka avtryck han har gjort. Många tyckte att var dryg. Ungefär lika många tyckte att han var fantastisk. Bildmässigt inte så spännande men när en kvinna med baguett dyker upp precis framför en vägskylt där någon satt upp en zlatan-mask. Då infinner sig lite glädje och känslan av ett mirakle. Bilden, ja den tror jag inte användes. Men den var rolig att ta. 

Zlatan_Paris_FOTOGRAFPONTUSORRE0065.jpg
Pontus OrreComment